mesto za vašu reklamu

vaša reklama

MAČA – NAJTRAŽENIJI ČAJ NA SVETU

Red Info Portal vam predstavlja „čaj nad čajevima”, kako ga često zovu na Dalekom istoku. Reč je o čaju koji je po svojim hranljivim sastojcima znatno bogatiji od ostalih vrsta zelenog čaja.

ŠIPAK - BILJKA KOJA ĆE POBOLJŠATI VAŠE ZDRAVLJE

Zima nas uvek iznova vraća starim pitanjima − kako se u sezoni prehlada opremiti dovoljnim količinama vitamina C koji će nas sačuvati dosadnih simptoma i omogućiti nam da bezbrižno uživamo u lepšoj strani zime? Naravno, ovo pitanje neretko prati kupovina limuna, čajeva i raznog voća koje marljivo nabavljamo. Šta ako vam kažemo da postoji biljka koju u tim našim pripremama zaboravljamo, a koja je dobro poznata u narodu, i koja ima dugu tradiciju lečenja brojnih bolesti i tegoba, od prehlade do reumatskih bolova? Biljka koja ima 20 puta više vitamina C od limuna?

NARODNI LEK PROTIV PREHLADE I ZAPALJENJA GRLA!

Zima već uveliko traje, a sa zimom neizbežno stižu i prehlade. Ukoilko niste uspeli da pobegnete od virusa i bolesti, a želite da što pre ozdravite, ovaj jednostavan čaj vam u tome može pomoći.
U pitanju je čaj baziran na kombinaciji mente i belog luka, biljaka čija su blagodatna dejstva već odavno poznata u narodnoj medicini. Upravo ova dva sastojka pomažu kod snažne prehlade i upale grla. Beli luk ima moćna antibakterijska i antiinflamatorna svojstva, dok menta otvara disajne kanale i ublažava kašalj. Evo kako ovaj lekovit napitak možete pripremiti.

LEPŠI I LAKŠI SAN POMOĆU DVA PRIRODNA SASTOJKA

Imate problem sa koncentracijom na poslu, ne možete normalno da obavljate svoje zadatke ili ste loše raspoloženi ꟷ vaš je problem neispavanost. Red Info Portal vas podseća kako nedostatak sna može da utiče na vaš organizam, ali vam, naravno, nudi i rešenje.

DIVITE SE NJENOJ LEPOTI I MIRISU, A DA LI ZNATE KOLIKO JE LEKOVITA DIVLJA RUŽA?

Želite da zadovoljite potrebe za vitaminom C? Oslonite se na divlju ružu. Mnogi ne znaju da sakupljanjem crvenih plodova divlje ruže možemo napraviti čaj koji jača naš imuni sistem. Divlja ruža je biljka koja raste pored žbunja, a njena vrednost kada je u pitanju lečenje bolesti ― nebrojiva je. Bogata antioksidansima, divlja ruža je prirodan antiinflamator. Evo kako možete iskoristiti dobrobiti crvenih zrna.

Period berbe

Scroll to Top