mesto za vašu reklamu

vaša reklama

NAPICI KOJI MOGU MENJATI JUTARNJU KAFU

Koliko ste puta čuli od nekoga da ne ustaje bez kafe? Ukoliko ne pripadate ovoj grupi ljudi, verovatno ne možete ni da zamislite koliko je ovaj omiljeni napitak bitan ljudima koji nisu jutarnji tipovi. Kafa nam daje energiju da započnemo dan. No, ako i vama manjka jutarnje energije, a niste ljubitelj kofeina, Red Info Portal se raspitao čime biste mogli da pospešite energiju i razbijete umor.

JUTARNJE NAVIKE KOJE TREBA IZBEGAVATI

Način na koji se budimo u velikoj meri određuje dinamiku čitavog dana koji je pred nama. Ukoliko dan započnete s manjkom energije, izvesno je da ćete ga tako i završiti – dakle, neproduktivno. Postoje neke uobičajene greške koje iznova ponavljamo svakog jutra, koje utiču na ishode naših aktivnosti. Da bi vam dan bio bolji i uspešniji, izbegavajte ovih sedam navika.

KOJOM MUZIKOM TREBA ZAPOČETI DAN

Jutarnji rituali se razlikuju kod svakog od nas – neko ne započinje dan bez kafe, neko koristi vreme za spavanje do poslednje mogućnosti za odlaganje alarma, neko doručkuje na putu do škole ili posla, a neko ne može da zamisli početak dana bez muzike. Naime, otkriveno je da muzika uz koju se budimo i koju puštamo ujutru dok pijemo kafu ili se spremamo za obavljanje dnevnih aktivnosti direktno utiče na raspoloženje. S tim u vezi, postoje pesme za koje se smatra da bi trebalo da se odslušaju ujutru, pre ostalih.

Scroll to Top