mesto za vašu reklamu

vaša reklama

POLICIJA U AMERICI APELUJE NE OSTAVLJAJTE LUTKE U ZAVEJANOM AUTOMOBILU?

Lutka za prvu pomoć navela je policajce u SAD-u da razbiju šoferšajbnu jednog automobila. Oni su samo želeli da „smrznutu gospođu“ oslobode iz kola. Međutim, vlasnik baš nije imao razumevanja za ovakav ispad.

Policiji u Hadsonu u američkoj saveznoj državi Njujork se ne može uzeti za zlo što je „upala u zamku“. Lutka je nosila štrikanu jaknu i staromodne naočare, imala je sedu talasastu kosu i bore na licu, što je policiju navelo da pomisli da je u pitanju žena.

Zapravo se radilo o KPR lutki koja se koristi za vežbanje prve pomoći. Bi-Bi-Si je izvestio da je ona sedela u kolima, na mestu suvozača, vezana pojasom, kada je neko u petak ujutru pozvao policajce.
Osoba sa druge strane žice je bila veoma uznemirena i obaveštavala je policiju o jednoj „smrznutoj gospođi“ koja se nalazila u zavejanom automobile, dok je temperature bila -13ºC.

Policajci su zatim došli na parking i razbili staklo, kako bi otvorili vrata automobila. Tada su primetili da u kolima nije sedela stvarna osoba.
Kasnije je policija pronašla vlasnika kola koji očigledno nije imao razumevanja za razbijeno staklo. „Vikao je na mog policajca i bio veoma vulgaran”, izjavio je šef policije Edvard Mur, a preneo je Bi-Bi-Si.

Kako je javila televizijska mreža CBS, vlasnik automobila radi za jednu firmu koja prodaje rekvizite za medicinsku obuku. Za njega, ali i za sve građane grada Hadsona šef policije Mur je imao jednu poruku: „Kada u noćima u kojima su temperature ispod nule ostavite vaše zaključano vozilo na ivičnjaku pored puta i u njemu ostavite lutku koja izgleda kao stvarna osoba, mi ćemo razbiti vašu šoferšajbnu”.

SAD KPR LUTKA GREŠKA POLICIJE RAZBIJENA ŠOFERŠAJBNA
Scroll to Top