mesto za vašu reklamu

vaša reklama

TETOVAŽA KOJA SE SLUŠA JE NOVI IZAZOV ZA SVE LJUBITELJE MASTILA!

Tetovaže su oduvek smatrane za vizuelni medij, a zahvaljujući inovativnom spoju umetnosti i tehnologije, sada možete i da čujete tetovažu oslikanu na vašoj koži. Bilo da je u pitanju glas voljene osobe, vaša omiljena pesma ili neki poznati citat, možete ga stalno nositi na sebi i slušati kad god poželite.

APLIKACIJA KOJA VAM PREDLAŽE MENI NA OSNOVU VAŠEG RASPOLOŽENJA

Usled nervoze ili neraspoloženja posežemo za čokoladom ili brzom hranom, nemamo volje da bilo šta spremimo, ne znamo šta bismo pojeli, ponekad i preskačemo obroke. Jedna kockica čokolade može trenutno biti od pomoći, ali se retko zaustavljamo na jednoj kockici, te to ima više štete nego koristi. Rešenje za izbegavanje ovakvih situacija nudi nova aplikacija koja na osnovu vašeg raspoloženja nudi meni koji može biti od izuzetne pomoći.

TAXIFY U BRATISLAVI

Korisnici taksija u Bratislavi mogu pozvati auto preko tri mobilne aplikacije: Uber, Hopin i Liftago, a od drugog decembra pridružila im se i aplikacija Taxify. Zašto je Taxify bolji i o čemu je zapravo reč?

REŠENJE PROTIV STRAHA DA LI VAŠA BEBA DIŠE

Mama novorođenčeta koja može bezbrižno da nanese na nokte tri sloja laka (i nadlak), ćaska sa drugaricom o muževljevom najnovijem biseru, kojem ne može da parira ni uzbudljiva sezona omiljene serije, i pokuša da napravi jelo koje je istovremeno i zdravo i ukusno i niskokalorično?

Umesto kao uvod u reklamu iz TV prodaje, ova slika uz pomoć savremene tehnologije može biti stvarna i uobičajena, a počeci odgajanja dece srećniji i rasterećeniji.

NOVA APLIKACIJA POMAŽE U PREHRANI UGROŽENIH

Tehnologija ponovo zadaje udarac i još jednom dokazuje da može da doprinese poboljšanju života, ovog puta stvaranjem aplikacije koja pomaže u prehrani ugroženih. Svetski prehrambeni program Ujedinjenih nacija se digitalizuje, i to uz pomoć aplikacije „Famoco”, koja predlaže sistem prihvatanja elektronskih kartica prehrambene pomoći.

SUDAR STVARNOG I VIRTUELNOG PROSTORA

Razvoj tehnologije doneo nam je nove zanimacije ali i nove problem. Jedan od tih problema je stvaranje novog aspekta prostora, tzv. virtuelnog prostora i pitanje vlasništva nad tim prostorom.

POSLEDICE IGRANJA „POKEMON GO” IGRICE PO DRUŠTVO

Ljude koji igraju igice obično zamišljamo kao bubuljičave, povučene dečkiće koji dane provode ispred svog kompjutera, živeći neki virtuelni život. Taj stereotip je na dobrom putu da bude srušen, jer je nedavno lansirana nova igrica „Pokemon Go”. Ova igrica tera igrače da izađu van svojih domova, šetaju i upoznaju okolinu i saigrače, tako da ćr možda u skorijoj budućnosti „gejmeri” postati zgodni i privlačni. Ova igrica ne menja samo poimanje ljudi koji je igraju, već i sliku celokupne stvarnosti.

APLIKACIJA KOJA POMERA GRANICE: DONIRANJE ORGANA JEDNIM KLIKOM

Kompanija želi da podstakne milione korisnika Ajfona da se registruju kao donatori organa preko softvera koji će uključivati jednostavno dugme za registraciju.
Izvršni director Apple-a Tim Kuk nada se da će ažuriranje softvera doprineti povećanju donacije organa. Taj problem je osetio kada je njegov suosnivač Stiv Džobs doživeo nepodnošljivo čekanje za transplataciju jetre 2009. godine.

Pages

Scroll to Top