mesto za vašu reklamu

vaša reklama

KAKO IZLEČITI ŽULJ NA NOZI PRIRODNIM PUTEM

Sa prvim zracima sunca svi jedva čekamo da izvučemo letnju obuću, koju smo, teška srca, jesenas odložili u plakare i cipelarnike, a koja nas sada doziva da ih povedemo u šetnju.
Međutim, pored lepih boja, materijala, kaišića i potpetica, sandale i papučice imaju veliki minus – žuljeve koje prave na tabanima. Kako temperatura raste, stopala, koja su čitavu zimu provela u udobnim i toplim čizmama, znoje se i otiču, što pruzrokuje trenje sa obućom, te se tako stvaraju bolni plikovi puni tečnosti.

APOTEKA U SOPSTVENOJ KUHINJI: OVO SU POMOĆNICI PROTIV MIGRENE ILI POKVARENOG ŽELUCA

Možda ni ne slutite na čudesne proizvode koje posedujete u svom domaćinstvu. Ne morate baš uvek kad imate zdravstene probleme nužno da otrčite po lekove iz apoteke.

Londonski lekar i seksolog Rob Hiks u svojoj knjizi „Staromodni postupci pri lečenju - od arsena do džina“ opisuje načine na koje možemo da odstranimo jednostavne zdravstvene komplikacije pomoću onoga što imamo u kuhinji, tačnije, u domaćinstvu. Autor, doduše, priznaje da nisu sve ove metode testirane kao klasični lekovi, ali bi svakako trebalo da pomognu.

Migrenu zaustavlja aloe vera

Scroll to Top