ENTERIJER

Foto: PIXABAY

IZGLED ŽIVOTNOG PROSTORA GOVORI O NAŠOJ LIČNOSTI

Da li ste nekada razmišljali o tome šta se može zaključiti o vama na osnovu toga kako ste uredili svoju sobu, kuhinju, ili neki drugi deo doma? Ako niste, otkrićemo vam nešto potpuno novo. Činjenica koliko vam je uređenje vašeg životnog prostora važno, govori dosta o vašem karakteru, jer se može reći da je dom deo naše duše. Način na koji ga uređujemo i koliko nam je enterijer važan, ostavlja utisak na našu ličnost. Red Info Portal vam predstavlja karaktere koje možemo razlikovati na ovaj način.

Ekspresionisti 

Ekspresionisti žele da se njihova ličnost odražava u njihovom životnom prostoru. U domu ekspresionista će se zato lako pronaći stvari koje se povezuju sa njihovom ličnošću. Izazov za njih je da sve stvari u prostoriji dovedu u harmoničnu vezu. 

Pragmatičari 

Nakon što jednoj prostoriji posvete dovoljno vremena i kada misle da su gotovi sa njenim uređivanjem, pragmatičari ostaju pri svojim odlukama. Oni nisu tip koji će na svakih nekoliko meseci menjati uređenje  kuće, jer im je bitno da ostanu u okviru budžeta. Njihov izazov je da prostorijama daju dušu i donesu spontane odluke. 

SOBA

Foto: PIXABAY

 

Istoričari 

U domu istoričara, svaka stvar mora da ima svoju priču. Takođe, sa putovanja i odmora uvek vrate neki suvenir za svoj dom. Ljubitelji su antikviteta i predmeta koji bude sećanja, te za njih odvajanje od sentimentalnih predmeta predstavlja izazov.

Sanjari

Za sanjare uređenje životnog prostora jeste jako bitno i oni nastoje da stvore jednu posebnu atmosferu u svom domu. Sanjari žele da njhov dom zrači posebnom energijom i osećanjima, a najbitnije im je da se u svom domu osećaju zadovoljno. Izazov im predstavlja spajanje starih i novih stvari. 

Ispravljači 

Kada im se nešto dopada, ispravljačima je teško da zaborave na to. Konstantno menjaju uređenje svog doma i nabavljaju nove stvari. Njihov izazov je da ostanu u okviru budžeta. Ukoliko ste ovaj tip, pokušajte da uredite prostor zajedno sa vašim partnerom ili da makar potražite savet od drugih. 

Čitajući ovaj tekst, pokušajte da odredite kom tipu vi pripadate. Posle toga, sigurno ćete pokušati da odredite i kojim tipovima pripadaju vaši ukućani. Mogu vam se javiti neke zanimljive nove ideje o uređenju prostora, a možda ćete se i podsetiti kako već dosta dugo niste ništa promenili u enterijeru koji vas okružuje. U svakom slučaju  zabavićete se!

 

Prijatelj portala