NANOŠENJE PARFEMA

Foto: PIXABAY

NA KOJI DEO TELA ZAPRAVO TREBA DA NANOSIMO PARFEM?

Svi mi, pre izlazlaska iz kuće, imamo običaj da stavimo parfem ili toaletnu vodu. Možda, ipak, grešimo?

U društvu se oduvek postavlja pitanje na koji deo tela zapravo treba da nanesemo parfem, kako bi se njegov miris što bolje osećao. Prema stručnjacima, pored vrata i zglobova, postoji još jedno mesto pogodno za par kapi parfema, a koje uporno zapostavljamo. Pitate se koje je to mesto? Radi se o stomaku, tačnije deo oko pupka.

PARFEM BOČICA

Foto: PIXABAY

 

 

Ovu tajnu nam otkrivaju poznati parfimeri, Stiven Klejs i Rut Mastenbrek, naglašavajući da nanošenje samo par kapi parfema na regiju oko pupka čini čuda, budući da miris ne može da izvetri. „Svaki deo našeg tela emituje toplotu, emituje miris, i to upravo čini i naš pupakˮ, navodi čuveni parfimer japanske kompanije Takasago, Steven Claise. Rut Mastenbrek, vlasnica linije kozmetike i parfema, slaže se sa ovim navodima i dodaje da je pupak zapravo idealno mesto za nanošenje parfema, kako se u tom delu tela oseća i naš puls, koji proizvodi dovoljno toplote da emituje mirise.

BOČICE PARFEMA

Foto: PIXABAY

 

Ako ste pomislili da su ovog mišljenja samo parfimeri, varate se, čak i poznate ličnosti znaju za ovo „tajno oružijeˮ. Poznata glumica, Liv Tajler, pre nekoliko godina otkrila je ovu tajnu u razgovoru za časopis Into The Gloss. Prelepa glumica i ćerka Stiva Tajlera priznaje da je opsednuta kozmetikom i da je stalno u potrazi za novim savetima i trikovima. Ovaj dragoceni savet je zapravo dobila od oca. „Moj otac mi je otkrio da se parfemi uvek nanose na mesta koja emituju toplotu, na taj način, miris duže traje.ˮ

Tako da, sledeći put kada nanosite parfem, stavite par kapi na vrhove prstiju i nanesite ga na predeo oko pupka. Zavodite mirisom, jer ko se još ne okrene za nekim lepim mirisom parfema?

Prijatelj portala