TARA

Foto: WIKIMEDIA COMMONS

BESPLATAN VIKEND U ZAPADNOJ SRBIJI ZA AUTORE NAJLEPŠIH FOTOGRAFIJA U KAMPANJI „MOJA ZAPADNA SRBIJAˮ

Ukoliko imate lepih fotografija sa Zlatibora, Zlatara, Uvca, Tare, Drine, Golije, Mokre Gore,Užica ili bilo kog drugog dela Zapadne Srbije, možete ih podeliti na Instagramu ili Fejsbuku i osvojiti besplatni smeštaj u nekoj od prelepih destinacija ove regije.

Kampanja na društvenim mrežama pod nazivom „Moja Zapadna Srbijaˮ, koju je pokrenula Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa agencijom Etourism Consulting, nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha nastavlja se i u 2018. godini.

Suština kampanje jeste kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će praviti sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaji konkretno izgledati.

TARA

Foto: WIKIMEDIA COMMONS

 

Od ove godine turistička regija Zapadna Srbija pojačana je i opštinom Lučani, koja je prepoznatljiva po Dragačevskom saboru trubača u Guči, Ovčarsko-kablarskoj klisuri, Rćanskoj pećini, jezeru Goli kamen, tako da su i fotografije iz ove opštine dobrodošle u kampanji #MojaZapadnaSrbija.

Inače, pored novopriključene opštine Lučani, turističku regiju Zapadne Srbije čine opštine Užice, Bajina Bašta, Čajetina, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj, Sjenica, Kosjerić, Požega, Arilje i Ivanjica.

Kampanja #MojaZapadnaSrbija do sada je izgenerisala više od 10.000 sjajnih fotografija i kratkih video-snimaka koji prikazuju najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije na Instagramu i Fejsbuku. Možete ih pogledati i sami na ovom linku.

Vredne nagrade u vidu vikenda za dve osobe dodeljuju se svake nedelje, a tu su i još vrednije mesečne nagrade! Ove godine kampanja traje do kraja leta, odnosno do kraja septembra, a na kraju će najlepša fotografija osvojiti i glavnu nagradu.

Najlepše fotografije i segmenti video-klipova naći će se u promotivnom spotu regije Zapadna Srbija, koji će biti prikazivan na sajmovima širom sveta.

UVAC

Foto: WIKIMEDIA COMMONS

 

Kako da i vi učestvujete u kampanji i osvojite vredne nagrade?

Da biste učestvovali u kampanji potrebno je da načinite samo 3 koraka. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije — Taru, Zlatar, Zlatibor, Uvac, Ivanjicu, Užice... vi birate! Sledeći korak jeste da ne zabravite da napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije. Nakon toga podelite svoj rad na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.

Ovo je idealna prilika da baš vaša fotografija obiđe svet, ali i da osvojite besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije!

Dodatne informacije o kampanji i pravila učestvovanja nalaze se na www.mojazapadnasrbija.rs.

 

Prijatelj portala