SAJAM TURIZMA

Foto: PRESS

DA LI STE ZAINTERESOVANI DA KUPITE LETO?

U Beogradu se od 22. do 25. februara održava 40. Međunarodni sajam turizma na kome se očekuje više od 1.200 izlagača iz 55 zemalja.

Turistička organizacija Srbije predstavlja celokupnu turističku ponudu Srbije, naglašavajući kulturnoistorijsko nasleđe, aktivni odmor, prirodna bogatstva naše zemlje, kao i gastronomsku ponudu. Osim klasičnih turističkih ponuda, Turistička organizacija Srbije predstaviće i nove brošure: „Aktivan odmor sa akcentom na ture pešačenja i biciklizma“, kao i brošuru „Rusko nasleđe u Srbiji“.

U okviru promocije turističke ponude Srbije Etnografski muzej u Beogradu prezentovaće „Slavu“ i „Kolo“ o čijem značaju govori podatak da se nalaze na UNESCO listi svetske kulturne baštine.

Turistička organizacija Srbije na Beogradskom sajmu predstaviće animacije, kako za posetioce, tako i za poslovne partnere. Interaktivna aplikacija „Vidi Srbiju...na klik do savršenog odmora” nudi mogućnost da pritiskom na ekran posetioci na karti Srbije vide destinacije za koje su zainteresovani i informišu se o njima.

Ove godine TOS nudi i mogućnost korišćenja najnovije tehnologije „photo booth”, gde će posetioci imati priliku da izaberu omiljenu destinaciju, slikaju se i ponesu kući fotografiju.

Osim ove dve animacije biće organizovan i kviz znanja „Vidi Srbiju...izaberi svoju omiljenu destinaciju”, za koji će biti dodeljivane i različite nagrade.

Takođe, na 30 izložbenih pultova posetioci će moći da vide suvenire i proizvode iz svih delova Srbije.

Osim Turističke organizacije Srbije, na Sajmu će se predstaviti i mnoge druge turističke organizacije iz različitih gradova iz Srbije i inostranstva, turističke agencije, hoteli i slično.

Prijatelj portala