TRIMER

Foto: PIXABAY

10 UREĐAJA KOJE SVAKI MUŠKARAC TREBA DA IMA

Imati prave alatke - čini pola posla. Ali ovih dana, to znači više od nekoliko šrafcigera i starog, zarđalog čekića. Dok drugi možda pokušavaju da vas ubede da apsolutno morate da imate kombinovani radio-toster ili masku koja vezuje daljinske upravljače za vaše lice, mi želimo da vam skrenemo pažnju na one uređaje koji su zapravo vredni.

Pametni zvučnik

Pametni zvučnik je središte svakog tehnološki naprednog doma. Ove male, ali moćne zvučne mašine vam ne puštaju samo muziku, one vode vaš dnevnik, stavljaju vam vodu za kafu ili čaj i naručuju vam hranu. 

Prenosivi punjač

Pošto giganti tehnologije neće u skorije vreme odgovoriti na vaše zahteve za duže trajanje baterije, bolje uzmite ovu korisnu spravu koja vam može stati u džep. Potražite prenosivi punjač koji ima dovoljnu jačinu da može da dopuni vaše uređaje nekoliko puta i nikada više nećete morati da pitate da li možete da napunite telefon u kafićima.

Slušalice sa blokiranjem buke

Bilo je dosta napretka u svetu slušalica sa blokiranjem buke, ali prednosti posedovanja ovih slušalica se ne menjaju.

SLUŠALICE

Foto: PIXABAY

 

E-čitač

Ako na vašoj mentalnoj listi knjiga za čitanje imate više naslova nego u lokalnoj biblioteci, lagani e-čitač će vam omogućiti da nastavite sa svojom namerom bez potrebe da pravite posebno krilo za knjige u svojoj kući.

Svetlo za buđenje

Previše muškaraca uz zamućen pogled trpi prepad izazvan alarmom na telefonu. Tu na scenu stupa lampa za buđenje, koja polako emituje toplu svetlost, oponašajući efekat prirodnog izlaska sunca i pomaže da izbalansira vaše raspoloženje i umanji umor.

Aparat za kafu

Kakav bi bio ovaj svet bez zaista dobre (i zaista pogodne) kafe? Od filtera do modela iz zrna u šolju, postoji tip aparata za svakoga.

APARAT ZA KAFU

Foto: PIXABAY

 

Sokovnik

Sokovnici su sada onoliko popularni koliko je to moguće za isceđeno voće. Mašine koje obavljaju komplikovani posao postoje u svim oblicima i veličinama (i cenama, u zavisnosti od toga koliko ste spremni da potrošite). Svaki od njih vam pruža sve pogodnosti voća brzo i lako.

Uspravni sto

Svakom kancelarijskom radniku je poznat probadajući bol u lumbalnom delu kičme do koga dolazi kada ste savijeni nad računarom ceo dan. Uspravni sto je savršena alternativa koja uzdiže vaš radni prostor na viši položaj koji ne uništava vaša leđa, sa dodatnom prednošću povećane produktivnosti, sudeći po istraživanjima. 

Fitnes sat 

Fitnes sat vam omogućava da brojite korake, pratite otkucaje srca i proveravate nivo svojih kardio sposobnosti na licu mesta ili putem povezane aplikacije. 

SAT

Foto: PIXABAY

 

Trimer za bradu

Najbolji trimeri za bradu imaju mnoštvo podešavanja i dodataka za razne dužine i stilove brade, kao i dodatak za dlake u nosu.

Dakle, muškarci, pravac u prodavnice u nabavku stvari sa ovog spiska koje vam nedostaju!

Prijatelj portala