Foto: PIXABAY

DEVET NAJČEŠĆIH SNOVA I NJIHOVA ZNAČENJA

Mnogi psiholozi su odustali od tumačenja snova, ali mi smo naišli na jednog koji nije. Psiholog Ijan Volis protumačio je preko 150.000 snova u periodu od 30 i više godina radnog iskustva. Pomogao nam je da sastavimo listu od 9 najčešćih snova, da navedemo njihova značenja i šta treba da uradimo na javi.

9. Neupotrebljivana soba
Šta znači: Soba u kući predstavlja različite aspekte vašeg karaktera. Ukoliko naiđete na neupotrebljivanu sobu, to vam govori da otkrivate talenat za koji pre niste znali da posedujete.
Šta uraditi: Što više vremena provedete otkrivajući vaš skriveni talenat, to je verovatnije da ćete otkriti ostala otvorena vrata na javi.

8. Vozilo van kontrole
Šta znači: Automobil predstavlja vašu sposobnost da konstantno napredujete ka određenom cilju. Na javi, može vam se činiti da nemate dovoljno kontrole na putu uspeha.
Šta uraditi: Umesto da pokušate da kontrolišete situaciju, Volis kaže da treba da popustite i dopustite instinktima i nagonima da vas izvedu na pravi put.

7. Padanje
Šta znači: Padanje u snu ukazuje na to da se previše čvrsto držite za određenu situaciju na javi. Treba da se opustite.
Šta uraditi: Ne treba da brinete ako izgubite kontrolu, već treba da imate poverenje u sebe i druge tako što ćete pustiti da sve teče svojim tokom.

6. Letenje
Šta znači: Ukoliko u snu možete da letite, to znači da ste se oslobodili nekih situacija koje su vas opterećivale na javi.
Šta uraditi: Iako ćete pomisliti da je ovo rasterećenje posledica sreće ili slučajnosti, to je najverovatnije zbog toga što ste uspeli da donesete tešku odluku ili što ste se uzdigli iznad neke velike odgovornosti, kaže Volis.

5. Nespremni ste za ispit
Šta znači: Ispiti simbolišu našu sposobnost da uspemo, pa tako ovaj san pokazuje da kritički ispitujete svoj uspeh na javi.
Šta uraditi: Umesto da se upuštate u beskonačno samoispitivanje, pravi test koji treba da prođete je da uspete da prihvatite vaše talente tako što ćete ceniti znanje i uspeh, a ne da ih konstantno osuđujute i kritikujete.

4. Nagi ste u javnosti
Šta znači: Biramo odeću koju ćemo nositi kako bismo se pred drugima predstavili u najboljem svetlu. Ukoliko ste nagi u javnosti, to znači da na javi doživljavate situaciju u kojoj ste ranjivi.
Šta uraditi: Iako verovatno može biti neprijatno, ponekad ipak treba da se otvorite drugima kako bi oni prepoznali vaše prave talente i vrednosti.

3. Ne možete da pronađete toalet
Šta znači: Toalet simbolizuje sredstvo koje koristimo kako bismo zadovoljili najosnovnije potrebe. Na javi se suočavate sa situacijom u kojoj se borite da jasno izrazite vaše potrebe.
Šta uraditi: Više se posvetite zadovoljavanju svojih potreba nego potreba drugih ljudi.

2. Ispadaju vam zubi
Šta znači: Zubi simbolizuju koliko ste sigurni u sebe i koliko se moćno osećate, ali neka situacija na javi čini da posumnjate u sebe.
Šta uraditi: Umesto da ovu situaciju protumačite kao nešto što će vas učiniti bespomoćim, pokušajte na miru da razmislite o toj situaciji i posmatrajte je kao izazov.

1. Neko vas juri
Šta znači: Na javi se suočavate sa problemom kom želite da se suprotstavite, ali ne znate kako.
Šta uraditi: Taj problem je uglavnom prava prilika da gonite određenu ličnu ambiciju. Iako vam deluju strašno, vaši progonitelji vam skreću pažnju na neostvarene talente u vašoj ličnoj potrazi za ostvarenjem.

Koje snove vi najčešće sanjate?

Prijatelj portala