SJAJEVI SA UKUSOM I MIRISOM HRANE

Foto: PRINT SCREEN INSTAGRAM DOMINIC SKINNER

ŠMINKA KOJA IMA UKUS I MIRIS KAO PRAVI SLATKIŠI?

Svakoj ženi je želja da izgleda lepo, da joj frizura, šminka a i figura budu besprekorne. Iz tog razloga provode sate i sate po frizerskim salonima, vežbajući stavljanje šminke i ulažući u svoje kolekcije iste, a veoma često vode i rigorozne dijete. Međutim, šta bi bilo kada bi neko izmislio karmine sa ukusima pravih namirnica, poput čokolade, mafina od banane itd? Ne bi li time žene svakodnevno kršile dijete?

 Upravo to je uradio poznati brend MAC cosmetics. Oni su napravili sjajeve za usne koji mirišu i imaju ukus musa od jagode, italijanske poslastice pod imenom pana cota, karamele i šećera i još mnogo različitih ukusa i mirisa. 

 

SJAJEVI SA MIRISOM I UKUSOM HRANE

Foto: PRINT SCREEN INSTAGRAM/ DOMINIC SKINNER

 

 

SJAJEVI MAC

Foto: PRINT SCREEN INSTAGRAM/ DOMINIC SKINNER

 

Ovaj proizvod je predstavljen još u martu ove godine, međutim još uvek se ne zna datum kada će ga pustiti u prodaju. Do tada nam ne preostaje ništa drugo nego da pratimo društvene mreže na kojima se mogu pojaviti svočevi ovih slatkih sjajeva. Verujemo da će žene imatI ogromne muke kada su na dijeti a baš tada žele da stave jedan sjaj sa ukusom mafina od banane. Takođe, žene često umeju sebe da časte upravo šminkom i slatkišima, a sada kada će dobiti oboje u jednom, verujemo da će poželeti da u svom neseseru imaju baš svaku boju!

Prijatelj portala