AERODROM

Foto: PIXABAY

IZNAJMITE AVION I IMPRESIONIRAJTE PRATIOCE NA INSTAGRAMU

Da li i vi izmišljate milion razloga zbog kojih imate Instagram? Ova društvena mreža postaje jedna od vodećih i svakim danom raste broj njenih korisnika. Međutim, koliko god pokušavali da zavarate sebe i druge, samo je jedan razlog zbog kojeg koristimo Instagram − želimo da impresioniramo ljude! Bez obzira da li su u pitanju slike naše dece, kućnih ljubimaca ili se radi o snimcima našeg egzotičnog odmora, ovakve stvari radimo iz prostog razloga  jer želimo da pokažemo kako je sve ono što se nalazi oko nas fenomenalno. 

Ako su profili ljudi koje pratite na ovoj društvenoj mreži prepuni glamuroznih slika, poput profila poznatih i bogatih, i ako i sami težite tome, sada postoji način da i vi na Instagramu izgledate kao da ste milioner. Naime, jedna ruska kompanija vam nudi slikanje ispred aviona, ili pak u avionu. Na vama je da odaberete jedan od njihovih luksuznih mlaznjaka, a profesionalni fotograf će za vas napraviti zadivljujuće slike. I ne samo to, moglo bi se reći da je cena slikanja zapravo pristupačna. Ovakva usluga košta 14.000 rubalja (oko 200 evra) za 2 sata fotografisanja. A ako želite da se sami sikate, onda bi vas to koštalo 11.ooo rubalja. Svakako, mnogo jeftinije od kupovine sopstvenog mlaznjaka.

Međutim, to nije sve. Kompanija takođe nudi usluge profesionalnog šminkera i frizera i mogućnost angažovanja kamermana. Angažovanje kamermana košta preko 350 evra! To je puno novca za video-snimak čija je jedina svrha da zadivi vaše prijatelje i pratioce, ali i dalje mnogo jeftinije od kupovine aviona.

LUKSUZNI AVION

Foto: WIKIMEDIA COMMONS

 

„Ovo je najveći, najbrži i najskuplji poslovni mlazni avion. Luksuzni enterijer mlaznjaka je izgrađen od visokokvalitetnih i prirodnih materijala”, piše ova ruska kompanija na svojoj internet stranici. „Za sebe i vaše klijente možete organizovati neobično fotografisanje koje nikada nećete zaboraviti”.

Naravno, ukoliko koristite njihove usluge, rizikujete da vam neko od prijatelja ili klijenata zatraži vožnju avionom, što bi moglo dovesti do stalnog traženja izgovora dok na kraju ne saznaju da avion zapravo nije vaš. Zato vam savetujemo da od početka budete iskreni sa prijateljima i otvoreno priznate da je iznajmljen.

Prijatelj portala