SEP BEAUTY LAKOVI

Foto: PRINT SCREEN SEP BEAUTY

LAK ZA NOKTE KOJI SE SKIDA BEZ ACETONA

Sve žene vole da imaju lepe, uredne i sveže nalakirane nokte. Međutim, često odlaženje kod manikira može biti pomalo zamorno, dok mazanje laka kod kuće, kao i njegovo skidanje kasnije, može oštetiti vaše nokte ukoliko ne koristite pravi aceton i negu koja im je potrebna nakon toga. Naravno, tu su i veštački nokti koje možete raditi, ali i sami znate da oni i te kako oštećuju nokatnu ploču, dok je nalaženje nalepnica za nokte često pravi poduhvat. Dakle, šta nam onda preostaje?

 

SEP Beauty je tu da promeni način lakiranja noktiju zauvek! Ovaj brend je odlučio da napravi tečne stikere za nokte. Oni se nanose baš kao i običan lak za nokte, jedina razlika je u tome što se skidaju poput stikera, tj. odlepljivanjem. Takođe, ovi lakovi su jako pigmentovani, pa proizvođač tvrdi da vam neće biti potrebno nekoliko slojeva da postignete željenu boju laka koja je u bočici. U prilog ovom proizvodu ide i to što lak ima takvu zavšnicu da deluje poput gel laka. Sjajno, zar ne?

Ovo su boje lakova kojima možete ulepšati sebi dan ili osvežiti neku odevnu kombinaciju.

BOJE LAKOVA

Foto: PRINT SCREEN SEP BEAUTY

 

 

Najzanimljiviji deo je svakako skidanje ovog laka. Kad god vam dosadi vaš manikir možete ga promeniti tako što ćete (najbolje pincetom) uhvatiti jedan ćošak laka i jednostavno ga povući sa nokta. Nema više ostajanja vate na noktima, nema više acetona, čak vam ne treba ni baza. Ovi lakovi u sebi sadrže vitamine i prirodna ulja pa će ujedno hraniti vaše nokte dok ih nosite. Još jedna sjajna odlika ovih lakova jeste da ne ostavljaju vaše nokte žutim! Od sada možete nostiti kako drečave boje poput plave ili koralno crvene, tako i tamne boje, a da vam se nokti ne oboje.

 

Sve u svemu, ovi lakovi su savšeni za one koji ne podnose neuredni manikir, ili za one koji lakiraju nokte u brzini. Upravo to brzo skidanje laka omogućava i brzo popravljanje grešaka, gotovo kao da je u pitanju magija!

Prijatelj portala