UNICORN COSMETICS ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN UNICORN COSMETISC

KAO IZ BAJKE – NAJLEPŠE ČETKICE ZA ŠMINKANJE!

Pre određenog vremena, verovatno pamtite da je aktuelna bila samo četka za rumenilo i aplikatori ili četkice za oči u sklopu palete senki koju smo kupili. Međutim, od tada je industrija dekorativne kozmetike značajno napredovala. Šminkanje je postalo način ispoljavanja ličnosti i individualnosti, kao što je to činila odeća. Iz tog razloga danas imamo mogućnost da svoju šminku nanosimo četkicama koje izgledaju kao da su iz bajke.

 

Od jednoroga kao inspiracije, do sirena i Hari Potera, u daljem tekstu pogledajte koje smo četkice izdvojili kao najlepše:

 

1) Četkice inspirisane Harijem Poterom (Storybook cosmetics– Četkice su inspirisane književnim likom dečaka sa magičnim štapićem, spisateljice Dž. K. Rouling (J. K. Rowling). Verujemo da će vas one, bilo da liče na ruže ili na strele, lako odvući u svet mašte. 

STORYBOOK ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN STORYBOOK COSMETICS

 

STORYBOOK RUŽE ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN STORYBOOK COSMETICS

 

 

2) Četkice brenda Tart (Tarte cosmetics, Minutes to mermaid) – Ove četkice deluju kao da su ukradene iz mora najpoznatijoj sireni Arijel. Detalji poput krljušti na dršci, ili repa sirene na kraju četkice, čine da se osetite kao u bajci.

TARTE ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN TARTE COSMETICS

 

 

3) Girls with attitude London cosmetics imaju dve kolekcije koje izrazito privlače pažnju Fairytale četkice i Mermaid mythical setFairytale kolekciju čine ljubičasto-pink četkice sa drvenom drškom, a one su, kako piše na sajtu ovog mejkap brenda, namenjene samo za princeze. Pretpostavljamo da ćete se složiti sa tim čim pogledate četkice i neseser koji ide uz njih, a koji deluje kao da je posut vilinim prahom. Kolekcija Mermaid mythical set je inspirisana, kako samo ime nagoveštava, mističnim sirenama. Boja na drškama imitira boje mora.

GIRLS WITH ATTITUDE ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN GIRLS WITH ATTITUDE COSMETICS

 

GIRLS WITH ATTITUDE ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN GIRLS WITH ATTITUDE COSMETICS

 

 

4) Unicorn cosmetics četkice  Ukoliko volite mitska bića poput sirena, onda verujemo da ne možete odoleti ni jednorozima. Drška na ovim četkicama izgleda baš kao rog jednoroga, dok je dlaka četkice išarana tako da podseća na dugu, što će sigurno uneti dozu magije u vašu rutinu šminkanja.

UNICORN COSMETICS ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN UNICORN COSMETISC

 

 

5) Sonia Kashuk četkice – Ukoliko niste ljubitelji sveta princeza, mitskih bića, sirena ili jednoroga, možda vam se dopadnu četkice sa srebrnim zmijama na drškama. Deluju strašno ali prelepo, zar ne?

SONIA KASHUK ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN TARGET SONIA KASHUK

 

 

6) Spectrum četkice takođe izgledaju kao da su ukradene sireni Arijel. Međutim, nalaze se u pakovanju koje liči na veliku školjku. Sassy Sirens The Siren Shell, koja je deluks pandan kolekciji Mermaid Dreams The Glam Clam, zajedno sa njom čini najlepše četkice ovog brenda. 

SPECTRUM ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN SPRECTRUM COSMETICS

 

 

7) Skinnydip London cosmetics poseduje set četkica sa naizgled mermernom drškom. Ovakva dekoracija odaje utisak da će vam šminka izgledati kao da je izvajana u mermeru. Besprekoran izgled šminke je san svake žene, zato će vam ovo četkice dobro doći.

SKINNYDIP ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Foto: PRINT SCREEN SKINNYDIP LONDON COSMETICS

 

 

U današnje vreme, kada je šminka preuzela primat, nije neobično da imamo toliko sredstava koja nam pomažu u njenom boljem nanošenju. Upravo to rade četkice  one nanose šminku precizno i bez mrlja, obezbeđuju veću iskorišćenost proizvoda i, što je najvažnije, omogućavaju bolju higijenu jer ne nanosite proizvode rukama.

Prijatelj portala