PUNIJA DAMA

Foto: FACEBOOK

MODA ZA PUNIJE DAME. SLEDITE PRAVILA I UVEK ĆETE SAVRŠENO IZGLEDATI!

Ako slučajno imate višak kilograma, nije suvišno da znate ova pravila o stilizovanju. Uz pomoć nekoliko trikova, možete izvući maksimum iz svoje figure i naglasiti ono što je na vama najbolje.

Iako još uvek ne možemo zvanično utvrditi, sve više i više su angažovane plus sajzˮ manekenke u oblasti top brendova. Sve ovo navedeno ubeđuje nas da smo jedan korak bliže, ako ne i u istorijskim promenama u svetu modelinga, što je jedan od ključnih faktora za oblikovanje i definisanje lepote.

MODA ZA PUNIJE

Foto: FACEBOOK

 

Međutim, već neko vreme u svetu najboljih i omiljenih, otkrili smo dame koje su itekako punije, kao što su Skarlet Johanson, Eva Mendes i Monika Beluči, kao i Kim Kardašijan, koja je velikim delom postala poznata zahvaljujući svom teluˮ, koje je sve, samo ne mršavo. Takođe, među poznatim damama koje su ponosne na svoje telo je i Ešli Grejam!

Ukoliko ste puniji, evo koja pravila treba slediti:

1. Haljina od štofa i kratki džemper znaju da naglase na pravi način ženske obline! Ispod džempera možete obući košulju ili haljinu od tankog materijala.

2. Možda ne izgleda tako, ali punijim ženama od svih modela farmerki, najbolje im stoje tamne farmerice u obliku zvona. Još bolje ako imaju visok struk.

3. Pantalone u cigaret obliku sa visokim strukom od viskoze, ili od nekog drugog mekanog materijala, mogu izgledati veoma sofisticirano i elegantno u kombinaciji sa kratkim čizmama i bluzom, ili džemperom.

4. Ako želite da stvorite iluziju tankog struga, najbolji način da to postignete je da ukombinujete pojas. Da li nosili haljinu, suknju ili pantalone, pojas će istaći vaš struk na najbrži i najlakši način.

5. Glavni komad koji svaka dama sa viškom kilograma treba da ima u svom ormaru je tamna suknja.  Ako je Kim Kardašijan nešto shvatila, onda je to činjenica da treba ostati veran tom modelu suknje, kao i svom omiljenom modelu.

CRNA SUKNJA

Foto: FACEBOOK

 

Pre svega, volite sebe, svoje telo i kilograme i sa ponosom ih nosite. Ukoliko ipak imate koji kilogram viška, ni to nije strašno. Uz pravi odabir garderobe to možete lako sakriti, ukoliko imate za tim potrebu. Najvažnije je da se dobro osećate u svojoj koži!

Prijatelj portala