ženske štikle i tirkizna buba

Foto: pixabay

PREDSTAVLJAMO VAM PROLEĆNI ŠIK STIL!

Danas svuda možemo videti žene u poslovnom odelu, i to češće u pantalonama nego u suknji. Ni kratka kosa i muške košulje nisu retkost. Ako spadate u kategoriju žena koje se ponalaze u androgenom stilu, nemojte se plašiti porasta temperature i dolaska proleća jer vam neće zafaliti vaši omiljeni sakoi.

Iako prolećnim kolekcijama ne nedostaje cvetnih motiva, ove godine je ostavljen izbor i onima koji vole nešto ozbiljnije. Već sa prvim komadima nove sezone, pojavila su se na tržištu elegantna odela u mini izdanju. Dužina se sve više skraćuje, materijali su sve tanji, a pruge i karo se bore za mesto najsofisticiranijeg motiva sezone.

Dopustite sebi da svakog dana u svoj stajling ubacite dozu elegancije. Majica na pruge ili karirana košulja ostavljaju utisak sklada, harmonije i posvećenosti, pa su idelane za kancelariju i poslovni sastanak. Ipak, i u poslovno okruženje treba doneti malo prolećnog šarenila. Za to su uvek tu detalji da razbiju monotoniju. Crveni karmin, pink naočare ili žuta torbica upotpuniće vašu kombinaciju.

Tajna je pronaći način da vaše odevne kombinacije u isto vreme izgledaju i formalno i opušteno. Mini suknja, uparena sa vašim omiljenim „dad” patikama, ili čak i sa klasičnim cipelama na štiklu, nošena s belom majicom ili elegantnom bluzom sa karnerima, ostavlja noge izložene tako da izgledaju ženstveno. 

Ne zaboravite da odelo govori mnogo toga o vama. Ljudi donose zaključke na osnovu onoga što vide, pa im nemojte dati pogrešne smernice, nego neka vam odelo služi kao sredstvo da sebi što bolje izrazite.

Prijatelj portala