Svi horoskopski znaci

Foto: PIXABAY

PROVERITE KOJA SU TO TRI IDEALNA LJUBAVNA PARA PREMA HOROSKOPU!

Horoskop je za jedne nezamenljiv deo jutarnjeg rituala iščitavanja novina, dok je za druge laka zabava za široke narodne mase kojoj ne bi trebalo verovati. Bez obzira da li verujete u horoskop i sudbinu zapisanu u zvezdama, i znate da svakoj osobi nakon deset minuta razgovora odredite horoskopski znak, ili ste ipak skeptik koji zazire od ovakvih stvari, nije loše povremeno pročitati nešto u vezi sa astrologijom. Ovoga puta, proverite koja su to tri idealna para na osnovu kompatibilnosti horoskopskih znakova.

Ovan i Blizanci

Na prvi pogled, ova dva znaka ne mogu biti kompatibilna zato što oba neprestano provociraju jedan drugog. Ovan je vlo odlučan i ume da bude tvrdoglav, dok Blizanci traže nežnost, ljubaznost i želju za prilagođavanjem. Ali stvarnost je ipak drugačija. Upravo, argumenti koje razmenjuju u raspravama doprinose da se bolje upoznaju i razlog su zašto je njihova veza zaista jaka. Oni su čvrstog karaktera i međusobno se dopunjuju. Oba znaka su poznata po bezuslovnoj ljubavi, pa je njihova veza vrlo snažna i zasnovana na bliskosti.

Ovan i Blizanci kao horoskopski znaci

Foto: PIXABAY

 

Vodolija i Devica

Vodolija i Devica su jedan od najčudnijih i najneobičnijih parova. No, to ne znači da je njihova veza loša. Naprotiv! Romantični spoj Vodolije, sanjara i mislioca, i praktične Device zasnovan je na razlikama koje su izbalansirane i ne nanose štetu vezi. Vodolije su vrlo originalne, uživaju u osobama koje znaju da vode intelektualne razgovore, ali umeju biti rezervisane i teško pokazuju osećanja. Devica je, sa druge strane, jednostavna i analitična. Device spadaju u vrlo lojalne osobe, a pritom ne opterećuju partnera. Otuda, Vodolija i Devica predstavljaju pravi primer toga da se suprotnosti privlače.

Vodolija i Devica kao horosopski znaci

Foto: PIXABAY

 

Vaga i Lav 

Vage su vrlo miroljubive i pravične. Kako im i sam naziv kaže, vole izbalansiranost i mrze da budu same. Lavovi su hrabri, samouvereni, vole da budu u centru pažnje. Vaga je otuda idealan partner za Lava. Organizovana i izbalansirana, Vaga će pomoći Lavu da izrazi svu svoju kreativnu stranu, dok pokušava da izgradi najbolju verziju sebe, ali tako da to ne preraste u aroganciju prema svetu. Sa druge strane, Lav će svojom energijom podstaći smirenu Vagu da se lakše izrazi. Oni će pomoći jedno drugom da izgrade i razviju svoju vezu tokom života.

Vaga i Lav kao horoskopski znaci

Foto: PIXABAY

 

Da li je ovaj ljubavni horoskop o kompatibilnosti parova u vašem slučaju bio u pravu?

Prijatelj portala