NARODNO POZORIŠTE LOGO

Foto: PRESS NARODNO POZORIŠTE

KULTURA U DOBA KORONE

Ovih dana glavna tema i okupacija svih nas jeste tema o pandemiji virusa covid-19. Ceo svet se bori protiv istog protivnika. Neki imaju više sreće, neki više odgovornosti, ali ono što sada svi ljudi imaju jeste vreme. Ovo vreme koje je teško za sve nas treba iskoristiti najbolje moguće. Umesto da dozvolite da vas briga umori, da vam stvara probreme izazivajući kod vas paniku i anksioznost, pokušajte da organizujete svoj dan aktivnostima. Nakon što završite sa poslovnim obavezama, ukoliko ih imate, iskoristite sve pogodnosti vremena u kojem živimo i bacite se na virtuelno istraživanje.

 

Ne bi li vam bilo lakše da dođete do zanimljivih materijala na internetu, Narodno pozorište u Beogradu je za vas uspelo da omogući pristup delu njihovog programa. To znači da ćete na sajtu Narodnog pozorišta moći da nađete repertoar sa predstavama, operama i baletima koji će vam biti dostupni virtuelno. Na sajtu ćete naći sve potrebne informacije poput linka koji vodi do pozorišnog komada ili pak vremenskog intervala u kojem će se on izvoditi. Bitno je da znate da se pozorišni komadi puštaju samo u ono vreme u koje je navedeno i da ne postoji mogućnost da ih pogledate kasnije iz prostog razloga što se snimci ne čuvaju.

 

Do kraja meseca marta na repertoaru su ostala još dva pozorišna komada, balet Krcko oraščić i opera Koštana. Večeras, 23. marta moći ćete da gledate balet Krcko oraščić, sa početkom u 21h. 

Za sve ostale i potpune informacije poput podeljenih uloga ili sinopsisa radnji pozorišnog komada, posetite sajt Narodno pozorište Beograd . 

Prijatelj portala