Figure žaba koje su par, u ljubavi, obe imaju srce

Foto: PIXABAY

OSETITE ČAROLIJU LJUBAVI

Ukoliko ste romantik, sigurno uživate u laganim tonovima pesama, dok slušate nežno izgovorene reči onome ko se voli, u trenucima, satima ili danima koje provodite sa voljenom osobom. Pustite po koju suzu, možda i krišom, kada gledate romantični film, završavao se tužno ili ne, emocija vas ponese. Isto važi i za knjigu. Po nekoliko puta se vratite da pročitate redove zbog magle od suza u očima, ali iako plačete, osećate se lepo, preporođeno. Ako ste se prepoznali u redovima našeg teksta, najavljujemo vam događaj u kojem ćete sigurno uživati – Ljubavnu šetnju Beogradom.

Saznajte koga su voleli, o kome maštali, za kim čeznuli i zbog koga patili Andrić, Nušić, Crnjanski i drugi slavni žitelji Beograda. Da li znate koja je ljubavna priča karakteristična za palatu Ruski car i kojoj vrsti ljubavi nas uče Nikola i Naka Spasić?
Ove i druge ljubavne priče saznajte u dvočasovnoj turističkoj šetnji Beogradom.

Za ovakve šetnje određene su tri subote, 27. oktobar i 3. i 10. novembar, sa početkom u 16h. Iako je predviđeno trajanje od 2 sata, šetnju sami možete produžiti. Okupljanje je kod fontane Devojka sa krčagom, u ulici Pionirski park. Pošto su obavezne prijave telefonom kako bi se šetnja realizovala, više informacija saznajte na fejsbuk stranici ovog događaja koji ima identičan naziv kao i šetnja, Ljubavna šetnja Beogradom.

Mladi savremeni ljubavni par se drzi za ruke, okrenuti leđima

Foto: PIXABAY

 

Neka šetnja bude začin vašoj ljubavi, još intenzivniji ako prošetate sa voljenom osobom. Ako pak terenutno nemate partnera, ne očajavajte jer sreća vreba uvek iza ugla, ili fontane, onda kada joj se najmanje nadamo. Ne oklevajte i izdvojte bar dva sata za čarobnu šetnju, odaberite subotu koja vam najviše odgovara, možda će to biti nezaboravan vikend. Dodjite da zajedno širimo čaroliju ljubavi!

 

Tekst: Danijela Kostić

Prijatelj portala